4-u-1 Blender 3.490,00 рсд
Back to products
Električni Masažer Vrata 2.090,00 рсд
U fokusu našeg interesovanja je uvek kupac. Mi se razvijamo, odgovarajući na njegove potrebe. Naš najveći adut je široka ponuda artikala po pristupačnim cenama.
U fokusu našeg interesovanja je uvek kupac. Mi se razvijamo, odgovarajući na njegove potrebe. Naš najveći adut je široka ponuda artikala po pristupačnim cenama.

Aparat Za Kuvanje Pirinča

Kuvanje postaje pravo zadovoljstvo uz Silver Crest – Aparat za kuvanje. Ovaj revolucionarni uređaj kombinuje funkcionalnosti šporeta, rerne, friteze i sporog šporeta, pružajući vam neograničene mogućnosti za pripremu ukusnih jela.

5.390,00 рсд

INFORMACIJE O PROIZVODU​

Silver Crest - Aparat za kuvanje

Silver Crest je vaš novi najbolji prijatelj u kuhinji. Zahvaljujući svojim različitim funkcionalnostima, ovaj aparat će vam otvoriti vrata ka neograničenim mogućnostima za pripremu ukusnih jela. Sve što želite da spremite, sada možete jednostavno i brzo obaviti sa samo jednim uređajem.

Silver Crest aparat

Jedna od najvećih prednosti Silver Crest aparata je njegova svestranot. Bez obzira da li želite da pečete, kuvate ili pržite, Silver Crest ima pokrivene sve vaše potrebe. Sada ćete uživati u lakoći pripreme hrane, bez gubljenja vremena na prebacivanje sa jednog uređaja na drugi. Sve što je potrebno je da pritisnete par dugmića i zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu, svako jelo će biti gotovo sa samo nekoliko trenutaka pripreme.

Zamislite samo – kombinacija šporeta, rerne, friteze i sporog šporeta, sve to u jednom uređaju! Sa Silver Crest-om, više neće biti potrebe za kupovinom više aparata koji zauzimaju prostor.

Filip
Read More
Opis iz oglasa tačan. Sve pohvale i topla preporuka za kupovinu na ovom sajtu!
Nevena
Read More
Proizvod je stigao za dva dana, isti onakav kao sa oglasa, jako dobra i laka komunikacija .
Svetlana
Read More
Maksimalno korektano, sve kao iz opisa i ispoštovan dogovor. Topla preporuka. 5
Mateja
Read More
Malo sam duze cekao proizvod jer je zapao vikend a zatim neradan dan pa se isporuka malo oduzila. Medjutim proizvod je stigao i sve je kao na sajtu. Ocena 4 jer sam duze cekao na proizvod.
Ivana V
Read More
Neverovatno dobar i odgovoran prodavac, kupoprodaja obavljena odmah, cak mi je zbog loseg vremena i dobre volje <3 predmet doneo do zgrade! Hvala, sigurna sam da cemo opet saradjivati, sve preporuke!
Previous
Next