Električni otvarač za flaše – Vadičep
Električni otvarač za flaše – Vadičep 1.600,00 рсд
Back to products
Masažer za leđa i vrat
Masažer za leđa i vrat 2.990,00 рсд
U fokusu našeg interesovanja je uvek kupac. Mi se razvijamo, odgovarajući na njegove potrebe. Naš najveći adut je široka ponuda artikala po pristupačnim cenama.
U fokusu našeg interesovanja je uvek kupac. Mi se razvijamo, odgovarajući na njegove potrebe. Naš najveći adut je široka ponuda artikala po pristupačnim cenama.

Električna četka za pranje sudova – 5-u-1

1.490,00 рсд

INFORMACIJE O PROIZVODU​

Električna četka za pranje sudova – 5-u-1

Magična Električna Četka za Čišćenje 5 u 1 Magic Brush –  Sačuvajte svoje ruke, uštedite vreme u pranju i poliranju. Predstavljamo Vam super rotirajuću četku 5u1 za sudove, pločice, tepihe, poliranje nameštaja, pranje i poliranje kola.

Električna četka za pranje sudova - 5-u-1

✅ Čišćenje kade i pločica u Vašem kupatilu zna nekada biti veliki posao – sada to magična četka radi za vas. Ovaj čistač ima tri različite četkice, tj.dotatka za čišćenje, koje pomažu u ispiranju sapuna i skidanju prljavštine bez problema.

✅ Prenosiva višenamenska električna četka za čišćenje kako jeosvojila ceo svet, tako će osvojiti i Vas.

Opremljena s pet zamenjivih glava za četkice, ova električna centrifuga za pranje puni se brzo preko USB interfejsa i ima snažnu litijumsku bateriju od 800mAh. Sa super kapacitetom za skladištenje energije, četka za čišćenje se lako nosi sa raznim poslovima čišćenja u domaćinstvu


Praktična kopča na glavi četke omogućava vam da je objesite na zid radi lakšeg skladištenja. Pogodna je za čišćenje kuhinje, kade, podova, pločica, sudopera, automobila i mnogo toga. Ova električna četka za pranje sudova čini čišćenje bez napora, pružajući vam učinkovito i praktično sredstvo za održavanje higijene u svom domu.

Filip
Read More
Opis iz oglasa tačan. Sve pohvale i topla preporuka za kupovinu na ovom sajtu!
Nevena
Read More
Proizvod je stigao za dva dana, isti onakav kao sa oglasa, jako dobra i laka komunikacija .
Svetlana
Read More
Maksimalno korektano, sve kao iz opisa i ispoštovan dogovor. Topla preporuka. 5
Mateja
Read More
Malo sam duze cekao proizvod jer je zapao vikend a zatim neradan dan pa se isporuka malo oduzila. Medjutim proizvod je stigao i sve je kao na sajtu. Ocena 4 jer sam duze cekao na proizvod.
Ivana V
Read More
Neverovatno dobar i odgovoran prodavac, kupoprodaja obavljena odmah, cak mi je zbog loseg vremena i dobre volje <3 predmet doneo do zgrade! Hvala, sigurna sam da cemo opet saradjivati, sve preporuke!
Previous
Next